Клименко Н. «Українська легко!»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Українська без суржика, русизмів і кальок за допомогою інфографіки • Спільно з інтернет-ресурсом «Мова – ДНК нації» • Наочно за допомогою інфографіки показані правила та складні випадки вживання слів в українській мові • Цікаві приклади вживання, корисні статті Це книжка для тих, хто: – спілкується українською і хоче вдосконалити свої знання; – прагне запобігти помилковому слововживанню; – бажає дізнатися нові фразеологізми й синоніми; – намагається уникнути вживання не властивих українській мовній традиції зворотів і висловів. У цьому вам допоможуть наочні ілюстрації зі стислими правилами, прикладами вживання і корисні статті. Цю книжку створено з мрією про те, що колись в Україні буде модно знати декілька мов, а говорити українською!

Що ще купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
154 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.