Збірник «Українсько-англійський розмовник та словник»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Розмовник складено на основі загальновживаної лексики, згрупованої за тематичними розділами: Подорож автомобілем, Подорож потягом, Подорож літаком, Подорож кораблем, Міський транспорт, Велосипед, Туристична агенція, Відпустка, Канікули, Готель, Сімя, Житло, Візит, Ресторан, Меню, Банк, Пошта, Телефон, Покупки, Здоровя, Культура, Спорт та ігри, Час, Пори року, Числа, Вага і розмір. У загальній частині подано слова та вирази, що вживаються при знайомстві, вітанні, прощанні, у розмові про погоду, професії, сім’ю тощо. У кінці книги подано невеликий українсько-англійський та англо-український словник. Вся ця інформація міститься в mp3 файлах, посилання на які розташовані на нашому сайті. Ці аудіо-файли можна безкоштовно скачати за спеціальним кодом, що вказаний в кожному примірнику розмовника. Розмовник розрахований на іноземців, вчителів, учнів, а також усіх, хто вивчає розмовну англійську та українську мову.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.