Таланов Олег «Українсько-іспанський розмовник»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис
Справжня іспанська корида, з відважними тореадорами, музей Сальвадора Далі, дивовижні пляжі середземноморського узбережжя - все це і багато іншого щиро дарує туристам Іспанія, країна гарячої крові й запальних танців! Чи збираєтеся відвідати цей яскравий край? Що ж, у вас вже все готово. Та чи не забули ви про українсько-іспанський розмовник? Мова іспанців досить проста у вивченні, так що запам'ятати кілька найпоширеніших фраз, які допоможуть вам краще спілкуватися в готелі, ресторані або клубі. І якщо ви також хочете самостійно помандрувати по декількох містах Іспанії, то інформація про визначні пам'ятки допоможе вам скласти відмінний маршрут!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.