Иванова И. Е., Наумова О. А. «Усі тексти для читання»

Комплектація книг Торсинг 1 робочий день!

Опис
Книга «Усі тексти для читання» містить історії, казки й оповідання, що вирізняються стилістичним розмаїттям, невеликим обсягом, доступністю і чіткістю будови, цікавим змістом і належним лексико-граматичним оформленням. До всіх текстів передбачені різноманітні вправи та завдання. Післятекстові вправи укладалися з урахуванням таких психологічних процесів, як логічне мислення, пам’ять, володіння мовним оформленням думки, емоційне ставлення до подій і героїв. Уміщений матеріал відповідає навчальному плану, а тематика і сфери спілкування — чинним програмам з іноземних мов. Посібник призначений для учнів молодших класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.