Збірник «Вчимося і граємо. 3-4 роки»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

Матеріал у цій книжці — розвивальні вправи для дитини 3–4 років — подано в нестандартному для навчального посібника жанрі. Збірник тестів пропонує:

• знайомство з порядковою лічбою, простими геометричними фігурами, літерами;

• завдання на логічне мислення, формування навичок письма і малювання, побудову правильної мови.

Тепер детальніше. Отже, «в основі розвитку грамотної мови…». І одразу ж стало якось нудно, чи не правда? Так це ж, друзі, нам з вами — дорослим мамам і татам. А діткам? Їм же доведеться засвоювати всі ці нудні правила.

Тому цього разу ми будемо стартувати інакше. Як? Весело! Так, щоб це був по-справжньому веселий старт. Не випадково ж серію так назвали.

В основі книги — пригоди і мандрівки. З головним героєм зайченям Заєю трапляються різні історії, де йому потрібно виявляти кмітливість, спритність, правильно виписувати і вимальовувати, проходити лабіринт, з’єднувати лініями по порядку цифри. Йому доводиться швидко навчатися по ходу справи, а йдучи за ним, і дитині. Тож ми зовсім не вчимо нудні уроки, а, мандруючи із Заєю, весело вчимося і граємо.

Що ще купити
Супутник букваря

Федиенко Василий

Супутник букваря
51 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.