Малярчук А.Я. «Виправлення вад мовлення Звуки Щ,Ч,Ш,Ж»

Комплектація книг Литера 1 робочий день!

Опис
Посібник для виправлення вад мовлення (порушення вимовляння окремих звуків, неправильне розрізнення звуків та їх сполучень на слух та ін.), які можуть спричинити у дітей певні труднощі в оволодінні читанням і письмом. Книжка містить вправи на вимову кількох звуків, що дуже зручно для батьків, діти яких мають труднощі з вимовлянням лише окремих звуків. Опрацьовуючи одні й ті самі слова в різних завданнях, малюки закріплюють вимову звуків, збагачують свій словниковий запас, розвивають увагу, пам’ять, логічне мислення. Усі вправи становлять єдність малюнків і завдань до них. Рекомендовано вчителям-логопедам, вчителям і вихователям шкіл та дитячих садків. Стане у пригоді батькам для самостійної роботи над розвитком мовлення у дітей.
Що ще купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
136 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.