Краснова Наталія «1000 і 1 ніч без сексу. Чорна книга. Чим займалася я, доки ви займалися сексом»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Ця книжка не допоможе вам стати суперуспішними та мегакрутими. Зате ця книжка допоможе побачити, як багато у світі жінок і чоловіків з проблемами, які насправді ніякі не проблеми, а просто повсякденні ситуації. І з ними можна легко впоратися. Як? Просто подивитися на них збоку та посміятися. «Якщо щось стало смішним, воно не може бути страшним», — сказав хтось із великих. Гумор допомагає пережити найстрашніші етапи життя. Смійтеся та плачте. Плачте та смійтеся. Лише не одночасно, бо вас заберуть до божевільні. А я знайду для вас 1000 й 1 причину, щоб посміхнутися.
ПРО КНИЖКУ Друга книга Наталії Краснової, написана у форматі запитання-відповідь. Але якщо у першій частині зібрані запитання, отримані вдень, то в цій – вночі. Авторка впевнена, що «нічні» запитання більш відверті, провокативні і зухвалі. Кожен розділ – це нове запитання, нова тема, історія Наталії, її іронічна відповідь, порада психологів і порада авторки. Теми, які підіймає Краснова: зрада, розлучення, недоліки, страх, що чоловік піде, фінансова незалежність, стереотипи краси, виховання дітей, секс, кар’єра. Поради Наталії Краснової суб’єктивні, саркастичні і часто брутальні, але це не означає, що вони не правдиві. Філософія авторки – зробити життя простішим і не зважати на думку інших. Якщо хочете жити в кайф – дотримуйтеся порад Краснової і буде вам щастя!
КОМУ ЧИТАТИ Всім дівчатам і жінкам від 13 до 93 років.
ЗАВДЯКИ КНИЖЦІ ДІЗНАЄТЕСЯ:
  • як надихнути чоловіка заробляти більше,
  • що відбувається з жінкою, коли вона закохується,
  • чи можна пробачити зраду,
  • що є нормою в сексуальному житті.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.