Бабанова Єлизавета «До дзену на шпильках. Як створити нове життя й справу мрії з нуля»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Єлизавета Бабанова — психолог, письменниця, дружина підприємця, автор 24 наукових публікацій і 15 освітніх програм для жінок. З 2012 року її блоґ допомагає сотням тисяч людей розкрити свої таланти, знайти улюблену справу і побудувати щасливі стосунки. Якщо ви шукаєте себе, справу свого життя, кохану людину — долучайтеся до спільноти сучасних жінок, де ви дістанете підтримку в досягненні найамбітніших цілей. «Двічі я розпочинала з нуля. Уперше в 15 років, коли з маленького міста, окрилена американською мрією, поїхала навчатися до США. Удруге, зійшовши вгору кар’єрними сходами, отримавши гроші і статус, я цілковито розчарувалася у своєму житті. Тоді я покинула все та вирушила на пошуки себе справжньої. До чого привели ці пошуки — у цій книжці».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.