Дельфорж Гелен «Мама»

Комплектація книг Nebo Booklab Publishing 1 робочий день!

Опис
"Мама" — нова книга Гелен Дельфорж та Квентіна Гребана, що нікого не може залишити байдужим. Мама одиначка. Мама в країні, де війна. Мама, що довірила свою дитину няні. Втомлена Мама ... Мама. Читаючи цю книгу, кожен може впізнати себе — у дитині, у мамі, або одночасно в обох. Від сторінки до сторінки читача зустрічають епізоди, місцями смішні, місцями сумні, але завжди — дуже справжні. Історія не відпускає з найпершої і аж до останньої сторінки. З самого початку нам розкривається магія материнства. Ми відчуваємо всю любов і щастя молодої матері, що дивиться на своє новонароджене дитя, у якого попереду все життя. Сила ілюстрацій, їх емоційність та щирість вражає до глибини душі.
Що ще купити
Записки українського самашедшого

Костенко Ліна

Записки українського ...
310 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.