Мельник Татьяна «При надії. Дев'ять особливих місяців»

Комплектація книг Дискурсус 1 робочий день!

Опис
«При надії. Дев'ять особливих місяців» - це книга про досвіди й стани, відчуття й емоції жінки, яка очікує народження дитини. Дев'ять українських авторок – Любов Якимчук, Ірена Карпа, Маріанна Кіяновська, Лариса Денисенко, Галина Петросаняк, Христина Козловська, Ольга Деркачова, Тетяна Мельник, Ірина Шувалова - розповідають свої власні й літературно переосмислені історії вагітності: від загальновідомих двох смужок на тесті, перших рухів, УЗД і до глибоких емоцій та станів, що неминуче проступають, коли жінка вже не одна, а носить у собі цілий новий всесвіт. "Не знаю, як кому, а мені вагітною бути подобається. Як там було в мультику? Хочеш - морозиво, хочеш - пірозиво. Бо все тобі можна, навіть трошки кави з чорним шоколадом, якщо тиск упаде, як Берлінська стіна. І всі за сценарієм ходять і дують на тебе, а ти собі потай посміхаєшся і займаєшся всім, чим звикла - з чистою совістю відмовляючись від неприємної роботи. Бо ж ти тепер не просто ти, а та, котрій навіть місцем у громадському транспорті диктор наказує поступатися. Ти Вагітна". Ірена Карпа «Пузяка як двигун прогресу» "…на якомусь глибшому метафізичному рівні раз пережита вагітність ніколи не минає, не перестає бути: вона безнастанно належить цілому моєму тілу; так само й тіло, що відкрило себе до зачаття й народження нового життя, навіть після пологів, уже до кінця наповнившись і віддавши, залишається безнастанно відкритим". Маріанна Кіяновська «Моя війна і моє світло»

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.