Доляк Наталья «Шикарне життя у Вупперталі»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

Молода українка Зоя їде до Німеччини по програмі о-пер (працевлаштування студентів в європейських сім’ях на термін до року). Родина, яка прийняла дівчину, — аристократи з міста Вупперталь. Для Зої таке шикарне життя — це щось не з реальності, а з фільмів. Оселя, де вона тепер житиме, нагадує невеличкий палац. Але… Не все так ідеально і просто… За першим несподіваним і нерозгаданим убивством хазяйки дому тягнеться ціла вервечка загадкових і незрозумілих душогубств. Над самою Зоєю та її вихованцем Куртом також нависає убивча небезпека, але все обертається врешті-решт на добре. І всю кримінальну інтригу розкриває не доблесна вуппертальська поліція, а проста студентка з України Зоя Кирпач. Іронічна подача тексту робить його доволі легким, не зважаючи на те, що кілька людей стали жертвами безжалісного маніяка. Для широкого кола читачів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.