Чупа Алексей «Акваріум»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис

Автор роману — Олексій Чупа — колишній житель Макіївки, який працював машиністом на Металургійному заводі і писав книги. У минулому році у зв’язку з військовими діями на Донбасі переїхав до Львова. Фантастичний роман «Акваріум» це історія про у минулому вченого, який випадково знайшов вакцину, що зменшує людей, і хлопця, який так само випадково знайшов аудіокасету зі сповіддю цього вченого. Дві лінії оповіді — вчений і його слухач — через деякий час перетворюються в три, оскільки читач приєднується до спостережень за холоднокровною і жорстокою грою вченого в Деміурга. Почуття відрази до гравця, тим не менш, не відбиває бажання дочитати до кінця. А несподівана розв’язка залишає сильний післясмак і важливий привід для роздумів про життя та роль людини в усьому що відбувається.

Що ще купити
Наполеон. Афоризми та крилаті вислови

Бонапарт Наполеон

Наполеон. Афоризми та ...
30 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.