Прохасько Тарас «Бо є так»

Комплектація книг Видавництво 21 1 робочий день!

Опис
Ця груба книжка короткої прози збудована за взірцем клепсидри – водяного годинника. Десять років досвіду пізнання розпорошені у кількох десятках нотаток, кількох тисячах речень. Читаючи їх, можна всіляко поводитися із часом. Залежно від налаштування струменя. Пропустити через себе на повну силу впродовж кількох днів; випускати мало не по краплі впродовж кількох років... Або віднайти якусь власну ненормальну гру з ритмом закручування і відкручування годинникового краника. Видання здійснено на замовлення Міжнародної літературної корпорації Meridian Czernowitz. В оформленні обкладинки використано картину Олени Придувалової «Вечеря» із серії «Трапези» (2019).
Що ще купити
Динамо Харків

Жадан Сергей

Динамо Харків
300 грн.
Купити
Жива і скошена тече в мені трава

Кичинский Анатолий

Жива і скошена тече в мені ...
240 грн.
Купити
Калиновий герб

Калинец Игорь

Калиновий герб
245 грн.
Купити
Лондонська спіритична спілка

Пеннер Сара

Лондонська спіритична ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.