Калинец Игорь «Богдан Ігор Антонич - дітям»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис
Богдан Ігор Антонич небагато років побув у літературі. Він прожив 28 років. Його творчість припадає на неповне десятиліття, а саме на тридцяті роки ХХ століття. Б. І. Антонич не встиг за життя укласти для дітей окремої книжечки, навіть циклу, хоча декілька віршів надсилав до дитячих журналів. Але його поезія настільки гарна, часто по-дитячому наївна, довірлива, що заслуговує на те, аби вибрати з неї окремі вірші й для юних читачів. Ними можна зачаровуватися завжди, будучи чи то дитиною, чи то дорослим. Зовсім новим у пропонованій книзі є витяг із прози Поета (незавершеного роману «На другому березі»), де описано мандрівку в лісі двох школярів, які відбилися від гурту й заблукали. Напевно, одним із тих хлопчиків був і сам Богдан Ігор Антонич.
Що ще купити
Жива і скошена тече в мені трава

Кичинский Анатолий

Жива і скошена тече в мені ...
210 грн.
Купити
Калиновий герб

Калинец Игорь

Калиновий герб
220 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.