Збірник «Бойфрендз. Історії про жінок та їхне пристрасне, ніжне, безглузде й солодке кохання»

Комплектація книг Брайт Букс 1 робочий день!

Опис
Ірина Тетера , Олександра Орлова , Мирослава Кошка Тринадцять неймовірних жіночих історій. Різних. Романтичних і кумедних або по-життєвому драматичних. Ця збірка втішить у моменти, коли здається, що все на світі втрачено, розвеселить і розрадить, підкаже й дасть зрозуміти, що у своїх переживаннях та закоханостях до нестями жодна жінка не самотня. Адже в кожної були романи, схожі на красиві історії, які часом закінчувалися, а часом продовжувалися або переростали в кількатомники. Незмінною ж завжди залишалася головна героїня — Вона. Ця книжка не лише про кохання жінки до чоловіка. Вона також про сміливість і зрілість, про любов до життя і світу, а також до випробувань, бо в них — зростання. Любов до людей і обставин, невдач і перемог. Зрештою — про любов жінки до себе.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.