Іваничук Роман «Чистий метал людського слова»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Роман Іваничук (1929—2016) — відомий український письменник, лауреат багатьох літературних премій, серед яких Національна премія України ім. Т. Шевченка. У його творчому доробку близько двадцяти історичних романів, якими письменник заповнював білі плями в нашій історії. «Чистий метал людського слова» — зібрання літературно-критичних статей, есеїв, рецензій та подорожніх нарисів, створених у 1955—1991 роках, у яких Роман Іваничук постає як талановитий критик та спостережливий есеїст. Автор майстерно змальовує найрізноманітніші куточки світу, де йому довелося побувати: від екзотичної Гавани, багатоголосого Стамбула, пістрявої Африки з пекучою Сахарою й до іншого краю землі — суворого Заполяр’я. Багато сторінок своїх творів присвятив Р. Іваничук і рідному Прикарпаттю. У літературно-критичних статтях письменника оживають образи визначних майстрів слова — Тараса Шевченка, Івана Франка, Михайла Коцюбинського, також він аналізує твори письменників ХХ століття — Андрія Головка, Олеся Гончара, Павла Загребельного, Ніни Бічуї та багатьох інших.
Що ще купити
Жива і скошена тече в мені трава

Кичинский Анатолий

Жива і скошена тече в мені ...
210 грн.
Купити
Калиновий герб

Калинец Игорь

Калиновий герб
220 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.