Сільваші Тіберій «Дерево Одіссея: Есеї, тексти, фото»

Комплектація книг ArtHuss 1 робочий день!

Опис
До книжки українського художника і теоретика сучасного мистецтва Тіберія Сільваші ввійшли есеї, тексти, інтерв’ю та фото за більш як тридцять років творчої діяльності. Автор аналізує сучасне і класичне мистецтво, роль кольору, форми, часу; розмірковує над роллю живописця й художника, зокрема розповідає про найважливіших для нього митців — Рембрандта, Вермеєра, Веласкеса, де Кіріко, Яблонську, Животкова, Криволапа, Чебикіна, Якутовича. Книжка містить унікальний візуальний матеріал — фотографії, що їх зробив Тіберій Сільваші у своєрідному творчому діалозі з митцями, про яких він пише тексти. Художник запрошує всіх, хто цінує мистецтво, до своєї творчої майстерні, де не тільки розповідає про секрети мистецтва, а й ділиться своїми поглядами на життя взагалі.
Що ще купити
Динамо Харків

Жадан Сергей

Динамо Харків
300 грн.
Купити
Триста поезій

Костенко Ліна

Триста поезій
310 грн.
Купити
Маруся Чурай

Костенко Ліна

Маруся Чурай
340 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.