Гадіон Володимир «Друга лінія (Не) тактичні історії»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
2015 рік. АТО. Четверта хвиля мобілізації. Кожен зі свого військкомату, кожен з особистих причин: спершу на навчання, а потім і на другу лінію оборони потрапляє безліч різних людей. Маса настільки різношерста, що зробити з неї військо — більше ніж перемога. Два з половиною десятки оповідань, що складають цю повість, — не прості хроніки кількарічної давнини, а замальовки художника, написані з натури, пережиті, осмислені, десь пронизані сумом і болем, адже це війна, десь сповнені глибоких філософських роздумів, адже на лезі бритви відчуваєш усе гостріше, утім десь присмачені й гумором, адже і на війні є життя зі своїми приколами і проколами, занудами і диваками. Оригінальна композиція, простий виклад, жива мова, ефект присутності — у цій книзі знайдеться чимало нового для кожного!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.