Печорна Олена «Грішниця»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
• Перевидання у новій обкладинці; • Від авторки бестселера «Химерниця». Драматична історія про помилки та спокуту Її краса стала її прокляттям: чоловіки жадали її — і вони отримали бажане, а вона — невиліковну хворобу. Вона знаходить притулок у глухому селі Чорнобильської зони. Позаду залишаються понівечене життя в родині пияків, чи то дитбудинок, чи то дім розпусти, зґвалтування за зґвалтуванням і син, якого в неї вкрали… Відверта сповідь грішниці, яка понад усе переймалася чужим болем! Про автора: Олена Печорна — українська письменниця, лауреатка премії Олеся Гончара 2010 року. Її дебютний роман «Грішниця» став абсолютним бестселером та був відзначений двома престижними вітчизняними преміями. За рейтингом журналу «Фокус» авторка увійшла до Топ-20 найуспішніших українських письменників.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.