Калинец Игорь «Ігор Калинець - дітям»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис
У книжці «Калинець – дітям» перед читачем постає відтворений засобами соковитої поетичної мови дивовижний у своєму розмаїтті навколишній світ. Зітканий із глибинних українських, загалом людських архетипів, він творить і живить душу людини, що відчу- ває себе часткою великої Цілості – Божої краси. У тонкій чуттєвості, якою світиться тут кожен образ, – від земної росинки й до небесної веселки – вчувається й несхитність духу, готовність обороняти своє, рідне: свою історію, свою духовність, свою землю. А втім, іншим і не могло б бути письмо Ігоря Калинця – видатного українського поета, дисидента і по- літв’язня, лауреата Національної премії ім. Тараса Шевченка, невтомного громадського діяча, який так щиро, від серця й до серця, вділяє свого «вогню в одежі слова» молодому поколінню, якому належить захищати нашу національну гідність, нашу незалежність.
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
210 грн.
Купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.