Винокуров Олександр «Кафе "Георг"»

Комплектація книг Авиаз 1 робочий день!

Опис
Тема розповіді не нова, хоч байдужих до неї мало. Людей, які опинилися на самому соціальному дні, досліджували, змальовували, осуджували, жаліли і раніше. Але тут ніби все інакше. Нормальний, сильний духом чоловік, аби захистити себе від звинувачень у вбивстві, змушений діяти адекватно! Щоб знайти справжнього злочинця, котрий взяв на себе функції «санітара» і жорстоко розправляється з нікому не потрібними «огидними покидьками суспільства». Дія відбувається в Києві, на початку століття, герої спілкуються емоційно багатою рідною мовою, а тому ми їх добре розуміємо, кожен впізнає когось із ближніх. Сюжет закручено так майстерно, що нудьгувати не доведеться! Іще - багато гумору, часто гіркого... Закінчується все ж таки оптимістично. «Хай живе Верівел!» - вигукує одна із «пропащих». Верівел - то тимчасове ім'я головного героя.
Що ще купити
Жива і скошена тече в мені трава

Кичинский Анатолий

Жива і скошена тече в мені ...
210 грн.
Купити
Калиновий герб

Калинец Игорь

Калиновий герб
220 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.