Плачинда Сергей «Київська Росія»

Комплектація книг Стебеляк О.М. 1 робочий день!

Опис
Вперше видана під назвою «Київські фрески», книга вмістила в собі художньо-історичні повісті та оповідання про минувшину наших предків, мешканців теренів, які ми зараз знаємо під назвою Київська Русь. В ті давні часи, коли вершилося минуле і закладалися основи України-Русі, Роси що жили понад річкою Рось (теперішня Центральна Україна), називали свою землю Росією, звідки пізніше і пішла назва Рось-Русь. Зараз саме час відгорнути покривало забуття і повернути нам наші давні назви, присвоєні «сусідами», які за відсутності власної славної історії, не гребують «запозичити» її у нас. Автор Сергій Плачинда, на основі доступних історичних джерел, веде нас сторінками книги з неймовірно цікавими пригодами наших славних предків Канія, Либідь, Кия та інших, захоплює і змушує читачів з головою поринути в ті давні часи. Книга рекомендована для читання в середніх та старших класах школи.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.