Цикіна Галина «Коли молот зустрічається з ковадлом»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Галина Цикіна – українська письменниця-початківець, лауреат літературного конкурсу «Коронація слова – 2019», історик за освітою. Народилася і виросла на запорізькій землі, але має коріння з Волині. Автор любить слухати та фіксувати історії старих людей про минуле, обожнює пригодницькі романи, захоплюється верховою їздою та вивчає японську мову. Галина Цикіна оптимістично дивиться на життя і щиро вірить, що мрії збуваються. «Коли молот зустрічається з ковадлом» – дебютний роман автора, який засновано на реальних подіях.
Студентка Оля випадково знаходить у коморі будинку покійної бабусі Ярини її щоденник і розуміє, що старенька знала шлях до загубленого скарбу. Які небезпечні таємниці приховувала бабця? Чому Олю та її сестру переслідують і намагаються вбити? Більше запитань, ніж відповідей… Але зв’язок минулого із теперішнім значно потужніший, ніж може здатися на перший погляд: він завжди незримо існує у нашому житті й повсякчас допомагає у скрутному становищі. У якийсь момент доля Ярини та доля її онуки несподіваним чином сплетуться в одну, і кожна у свій час намагатиметься не зламатися, опинившись у горнилі боротьби, в якому молот зустрічається з ковадлом…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.