Бойченко Олександр «Країна за Збручем»

Комплектація книг Видавництво 21 1 робочий день!

Опис
Чому Країна за Збручем? Тому що новелістичні есеї та есеїстичні новели, з яких ця збірка складається, впродовж двох останніх років планомірно – тобто відразу з думкою про майбутню книжкову композицію – писалися для сайту zbruc.eu і журналу Країна. За решту потенційних читацьких асоціацій, конотацій та аберацій автор відповідальності не несе. Хто пише, той знає, яке це щастя - писати. Більшим за щастя писати є тільки щастя не писати. Читати, дивитися, слухати - і не мусити з жодного приводу висловлювати своєї неоціненної думки, не втрачати жодної чудової нагоди промовчати (Олександр Бойченко). В оформленні обкладинки використано картину Ежена Ізабе Дерев'яний міст.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.