Ухачевський Сергій «Легенди нескореної зими: роман»

Комплектація книг Богдан 1 робочий день!

Опис
Роман «Легенди нескореної зими» — це жорстка й відверта розповідь про події на Майдані та поза ним, про маловідомі подвиги повстанців та їхній побут, про «героїв» антимайдану та його спонсорів. Так про Майдан 2013–14 років не писав ніхто. Події роману відбуваються на вулицях та площах Києва, у майданівських на антимайданівських наметах, готельних апартаментах Відня та Парижа, владних кабінетах Банкової та Кремля. А за подіями, які вирують у романі, стоять ще одні персонажі — політики. Для них Революція — лише розмінна монета для досягнення власних цілей. І коли майданівський люд пішов добровольцями відстоювати цілісність України, уся політична потороч рвонула у владу...

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.