Збірник «Мить краси і небо серця. Книга 3»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

Нова збірка оповідань п’яти уже знайомих читачам українських авторів, нагадує танцювальний батл: кожен по черзі опиняється у центрі уваги, в колі, сам-один — і показує, на що здатний. Діапазон можливостей — від майстра багаторічного літературного марафону, який не збавляє робочого темпу, тримає рівень письма та підохочує молодших своїм юнацьким завзяттям — і до перспективного автора-початківця з досвідом учасника теперішньої війни, його ім’я читач якщо й не чув, то відтепер уже й не забуде. П’ятірка різнопланових авторів пропонує читачам свою малу прозу, написану в різний час: і багато років тому, і щойно тепер, спеціально для цієї збірки… Різні стилі, різні жанри, різна енергетична насиченість творів. Для широкого кола читачів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.