Улищенко Ольга «Мова чудова»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис

Найбільшим і найдорожчим добром кожного народу називав український письменник Панас Мирний мову - живу схованку духу, його багату скарбницю. І щоб той дух розпросторювався, а скарбниця не міліла, а збагачувалася, кожен, кому не байдуже українське слово, повинен дбати про те, щоб воно яскріло всіма барвами. Героями нашої книжки, яких ми вигадали для того, щоб читачам веселіше було подорожувати її сторінками, є Кіт-воркіт і Мишка-побіганка. Вони розкажуть про складні випадки вживання деяких слів, навчать не припускатися багатьох мовних помилок, нададуть швидку допомогу в запобіганні помилок при перекладі з російської мови сталих висловів, допоможуть уникати мовного суржику. Видання стане в пригоді для всіх, хто вивчає українську мову і прагне вільно й грамотно використовувати її як в усному, так і в письмовому мовленні.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.