Лущик Петр «Мушкет з лілією»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Петро Лущик народився 1963 року на Львівщині. Закінчив фізичний факультет Львівського державного університету ім. Івана Франка. Працює вчителем фізики та інформатики у Сопошинській школі. Лауреат конкурсів «Коронація слова» 2003, 2014, 2015 і 2017 років. У видавництві «Фоліо» вийшли друком романи письменника «Тамплієри короля Данила», «Ратники князя Лева», «Настане день, закінчиться війна...», «Отроки княжича Юрія», «Поміж двох орлів».

1645 рік. В Україні ще ніщо не вказує на ту бурю, яка сколихне її через три роки. В Європі ніяк не закінчиться Тридцятирічна війна. Богдан Хмельницький іще не гетьман, а звичайний чигиринський полковник; Івана Сірка татари ще не називають Урус-шайтаном; у Франції у короля Людовіка XIV починають випадати молочні зуби і він ще не величає себе «королем-сонцем». У Варшаві король і Сейм упевнені, що непокірних козаків приборкано остаточно.

Але з такого показного затишшя кожен намагається скористати: король Польщі — позбутися надмірної опіки Сейму, спровокувавши війну з турками; перший міністр Франції кардинал Мазаріні — використати запорозьких козаків для покращення ситуації біля фортеці Дюнкерк. У Богдана Хмельницького також свої плани...

Дивно, але такі різні інтереси об’єднують таких різних людей. На допомогу здеморалізованим французам поспішають запорозькі козаки. Серед них і старий козак Тарас Сопоха...

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.