Береза Роман «Мистецька слава України: У пошуку євшан-зілля»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис
У книзі в формі есе-розповідей зображено життя і творчість окремих персоналій, які відіграли помітну роль у процесі становлення та розвитку української думки, культури та мистецтва. Барвистими засобами художнього слова автор змальовує багато маловідомих фактів з життя видатних українських митців, кожен з яких зробив свій яскравий внесок у розквіт української та світової культури. Книга буде корисною як для вузького кола спеціалістів, так і для широкого читацького загалу. А також стане у підмозі для літераторів, культурологів та мистецтвознавців, рівно ж як і для усіх тих, хто цікавиться вивченням історії України на прикладах життя і творчих звершень її визначних особистостей.
Що ще купити
Динамо Харків

Жадан Сергей

Динамо Харків
300 грн.
Купити
Триста поезій

Костенко Ліна

Триста поезій
310 грн.
Купити
Жива і скошена тече в мені трава

Кичинский Анатолий

Жива і скошена тече в мені ...
240 грн.
Купити
Калиновий герб

Калинец Игорь

Калиновий герб
245 грн.
Купити
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
300 грн.
Купити
Лондонська спіритична спілка

Пеннер Сара

Лондонська спіритична ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.