Рубан Татьяна «На північ від кордону»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Ната прагне малювати, але мама заповзялася зробити з неї гімнастку. Лалі намагається помститися татові за розлучення з її мамою і створення нової сім’ї. Серго перебирає на себе турботи про родину після того, як його тато йде в партизани захищати рідну країну від ворога. Троє підлітків, три історії, три долі, що перетинаються на кордоні, якого не повинно бути. Кордоні, який постав після «п’ятиденної війни» 2008 року — коли в маленьке грузинське містечко, де зустрічаються наші герої, прийшли свавільні російські агресори- «миротворці»...
Тетяна Рубан – письменниця, народилася 1 квітня 1982 року, мешкає в Полтаві. За фахом – учителька історії і права. Захоплюється психологією, українською культурою та анімаційним світом Хаяо Міядзакі. Співпрацювала з видавництвом дитячої періодики «Мамине сонечко». Відтак друкувалася в журналах «Барвінок», «Однокласник», «Велика дитяча газета», «Пригоди», «Дніпро»; збірках «Героям слава!», «Незалежність України». Авторка книжок для підлітків «Нічийні» (2017), «#Фізик» (2021), «На північ від кордону» (2021). Твір «Дорогою до казки» у 2011 році був відзначений на конкурсі видавництва «Грані-Т» 2011 рік. Рукопис книжки «На північ від кордону» переміг на конкурсі «Молода коронація слова» (2019) в номінації «Романи», а також на конкурсі від видавництва «Наш Формат» у 2020 році.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.