Шевель Виктория «Намистинка»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
Вікторія Шевель народилася 11 квітня 1976 року в місті Іванків на Київщині. За фахом лікар. Мешкає в Переяслав-Хмельницькому. Автор двох поетичних збірочок: "У любові спокою немає" (Київ: Плато, 2011), "Я хочу зливи!" (Київ: Знання України, 2013). Друкувалася в літперіодиці, на сторінках альманахів, поетичних вісників. До третьої збірки поезій "Намистинка" Вікторії Шевель увійшли лірика, біль втрати та радісні хвилювання, окремі етюди про природу, написані нею у різні періоди творчості. Дебютною частиною книги є розділ з вибраних дитячих віршів, на створення яких авторку надихнуло нещодавнє народження синочка. Ніжність, щирість почуттів, чарівна сила кохання, якими насичені твори, сподіваємося, зможуть привабити читачів різного віку.
Що ще купити
Наполеон. Афоризми та крилаті вислови

Бонапарт Наполеон

Наполеон. Афоризми та ...
30 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.