Мосендз Леонид «Останній пророк»

Комплектація книг Либідь 1 робочий день!

Опис
Цей роман — гідний внесок напівзабутого українського письменника у світову «Бібліану». Це — своєрідна енциклопедія палестинського життя перед Христом, талановито й доскіпливо відтворена блискучим знавцем Біблії, як і суто історичних реалій та богословських трактатів. Унікальний щодо постаті головного героя — Івана Хрестителя — роман Леоніда Мосендза, власне, про становлення особистості юнака-вибранця, глибоко впевненого у своєму призначенні — стати Предтечею у найширшому сенсі цієї Божої місії. Перед читачем — завжди актуальне послання до тих народів, що, подібно до давніх юдеїв під римським пануванням, і дотепер шукають шляхів здобуття справжньої незалежності. За всієї своєї епічності вишуканий художній текст є напрочуд ліричним, сповненим непідробних і незникомих людських почуттів. Книга розрахована для широкого кола читачів.
Що ще купити
Динамо Харків

Жадан Сергей

Динамо Харків
300 грн.
Купити
Триста поезій

Костенко Ліна

Триста поезій
310 грн.
Купити
Маруся Чурай

Костенко Ліна

Маруся Чурай
340 грн.
Купити
Біле ікло. Поклик предків. Жага до життя. Пригоди Смока і Малюка

Лондон Джек

Біле ікло. Поклик предків. ...
377 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.