Збірник «Пазли нашого буття. Книга 2»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

П’ять уже відомих читачам авторів щиро і щедро діляться своїми сюжетами, думками, світоглядом, враженнями. Людяність, добро, самопожертва, любов, віра, інколи сум, здорова іронія, подекуди трішки припорошена містикою — ось ті основні лейтмотиви, довкола яких твориться широка палітра художньої образності в оповідях майстрів красного слова. В них багато світла та сонця, відсутні сутінки та темрява. Бо насправді не існує помилок, котрі неможливо виправити. Адже важливо пам’ятати, що навіть у най-похмуріший день за хмарами обов’язково світить зірка з найменням Сонце. Редакція Міли Іванцової. Для широкого кола читачів. Книга друга. «П’ЯТЬ ЗІРОК» - це серія збірок «малої прози», що складаються з оповідань п’яти вже відомих українській читацькій аудиторії і шанованих нею авторів. Кожна книга – це можливість для читача побачити і відчути навколишній світ через призму його сприйняття п’ятьма людьми різного віку, статі, життєвого досвіду, знову зустрітися з улюбленими авторами чи відкрити для себе нових. Формат збірки не обмежує авторів однією визначеною темою, важливим є світогляд та майстерність яскравих і талановитих особистостей. Таким чином ми пропонуємо своєрідний калейдоскоп від Майстрів Пера, чиї око і душа небайдуже і позитивно сприймають наше буття. Рекомендовано для широкої читацької аудиторії.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.