Положій Євген «Перехрестя»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
У збірку українського письменника Євгена Положія увійшли оповідання, есеї та віршата, написані в різні роки, а також повість «По той бік Пагорба». У «Перехресті» представлені як новели з найвідомішого твору письменника «Іловайськ» («Дядько Іван», «1396. Повернення» тощо), так і оповідання та есеї («Пан Зривко», «П'ять хвилин у Токіо», «М'ячі» та ін.), що друкувалися раніше в різноманітних збірках. Більшість із цих творів суттєво відредаговані автором. По-новому зазвучали також новели «Собача дорога», «Обраний», «Пенелопа» і багато інших.

Окремо варто відзначити серії «Хулігани» та «Андеграунд», де зібрані ранні твори Положія («Як ми крали наречену» тощо), а також оригінальне оповідання «Юрій Юрійович, улюбленець жінок», що згодом розрослося до популярної повісті. Повноцінним дебютним текстом можна назвати повість «Секта».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.