Ив Галина «Поверни мене в Японію»

Комплектація книг Брайт Букс 1 робочий день!

Опис
Одного звичайнісінького дня у твоє життя можуть увірватися неймовірні пригоди. Саме так сталося з героями цієї книги. Юна дівчина Ірина стає свідком пограбування банку, а студенту Роману, який катався на велосипеді, невідомо звідки під колеса падає молодий японець. Події того травневого дня тісно переплітаються й дивним чином приводять Іру до Японії. Адже на дівчину тепер покладена несподівана й дивовижна місія – повернути японця Хікару додому попри те, що він опинився в сучасному Києві, проскочивши не лише кілометри, а й роки свого життя. Динамічна і людяна книга про веселе й сумне, про дружбу та мужність долати важкі часи. Вигаданий сюжет оснований на реальних історичних фактах – з любов’ю до України і Японії.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.