Ухачевський Сергій «Пройдисвіти: роман»

Комплектація книг Богдан 1 робочий день!

Опис
Культовий роман Сергія Ухачевського «Пройдисвіти» вперше з’явився на світ 1994 року і з того часу перевидавався п’ять разів. Цікавість до цієї історії не вщухає і досі, бо і тепер є надзвичайно актуальною. Це й не дивно. «Пройдисвіти» було написано на початку бурхливих 90-х, у роки розвитку дикого капіталізму в Україні. Це час, коли змінювалась наша держава, час правоохоронного, чиновницького та кримінального свавілля, що надто перегукується із сьогоденням. А також час відваги і благородства — якщо говорити про головних героїв книги. «Пройдисвіти» — це карколомні пригоди, авантюри, пристрасті, ризик, справжня дружба і помста заради справедливості. Героїв чекають далекі країни, втрати, розчарування і великі гроші. Розпочавши небезпечну гру проти можновладців і кримінальних авторитетів, вони вийшли з неї переможцями. Книга написана легкою мовою і, захоплюючи з перших рядків, читається на одному подиху.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.