Гургула Ігор «Проза життя»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис
Проза життя… Назва цієї книги напряму відзеркалює її зміст. Автор — Ігор Гургула, знаний насамперед тим, що темою літературних досліджень обирає сучасника з усіма його проблемами протиріччями, переживаннями та сумнівами. Герої повістей Ігоря Гургули — люди різні за фахом, віком та уподо- баннями. Письменник зумів вивести плихологічний тип сучасника. Ось такими ми є у полоні нашого сьогодення. Автор наче створює літопис сучасності без прикрас та фантазерства. Показує нам життя таким яке воно є насправді. У цьому сила і привабливість прози І. Гургули. Вана наскріь екзестенційна, прозорлива, правдива. Усім хто прагне подивитися у дзеркало нашої дійсності прискіпливим пером письменника.
Що ще купити
Антологія української поезії ХХ століття: від Тичини до Жадана

Сборник

Антологія української ...
510 грн.
Купити
Сім чоловіків Евелін Г’юґо

Рид Тейлор Дженкинс

Сім чоловіків Евелін ...
400 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.