Лойко Сергій «Рейс»

Комплектація книг Брайт Букс 1 робочий день!

Опис

В основі роману-трилера Сергія Лойка «Рейс» лежать реальні події. Посеред кривавої війни, розв’язаної Росією, головний герой Сергій Альохін спочатку самостійно, а потім із допомогою американської журналістки розслідує обставини загибелі своєї родини дружини і двох маленьких доньок, що летіли в пасажирському «Боїнгу», збитому над Донбасом.

Альохін, який був опером, свого часу викрав общак бандитів і затаївся в Лос-Анджелесі на своїй яхті. Він не цікавився політикою, нічого не знав про війну в Україні, поки сам не став її жертвою. Під час свого приватного розслідування Сергій опиняється в самому пеклі війни на сході України серед «ополченців» і російських солдатів, що підступно вторглися в суверенну державу.

Слідами втікача йдуть бандити, чекісти, добровольці й маніяк серійний убивця. Альохіну треба вижити за всяку ціну, щоби довідатися, хто й чому вбив його родину. Він не чекатиме закінчення міжнародного розслідування та трибуналу. Утікач сам тепер і слідчий, і прокурор, і адвокат, і суддя, і кат. І він не завагається, коли знайде злочинців і доведе для себе їхню провину

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.