Плотникова Раиса «Реквієм для Рози»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

У гостросюжетному романі, який отримав спеціальну відзнаку «Вибір видавця» на Міжнародному літературному конкурсі «Коронація слова-2016» події розвиваються бурхливо. До скромного доцента, викладача історії, в його самотнє помешкання вриваються двоє голомозих здорованів. Вони вимагають у нього карту підземелля, де буцімто сховано скарб князя Яреми Вишневецького... До цього сюжету вплітається друга, не менш напружена лінія: до рук героя випадково потрапляють пожухлі листи з минулого, часів Громадянської війни. Юна музикантка з дворянським вихованням описує моторошні картини жахливих буднів київської «чрезвичайки»... У київському ЧК Роза, член трибуналу, особисто допитує заарештованих. Щоб заглушити їхні крики, вона змушує музикантку виконувати на піаніно «Реквієм». А після дівчина мусить змивати кров закатованих. Але одного разу до рук жертви потрапить зброя… Хто така Роза, яку роль вона відіграла в житті юної піаністки і як переплелися складні перипетії життя героїв минулого і сьогодення?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.