Подгорная Лора «Різдво через Збруч»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Різдвяна пора — завжди особлива. Це час, коли кожен по-своєму шукає, подібно до біблійних мудреців, особливу яскраву зорю, що здатна зігріти душу і вказати шлях до затишку, злагоди і вмиротворення. Часи змінюються, а от прагнення вільно жити у мирі, любові і з чистою совістю — незмінне. Низка українських авторів — Ольга Деркачова, Лора Підгірна, Наталка Михно, Андрій Павловський, Софія Пасічник, Олег Вітвіцький та Віоліна Ситнік — у формі короткої прози дарують читачам неперевершений букет емоцій і змогу відчути багатогранність Різдва. Як, попри тривалі образи, подарувати хворій близькій людині зимове свято у липні? Чи можливо за короткий час на самоті переосмислити минуле і зустріти свято з оновленим світобаченням? Чи правда, що дітям дано бачити більше і що уявні друзі іноді не такі вже й уявні? Якими стравами здавна зустрічають свято на заході нашої держави? Все це і навіть більше ви знайдете на сторінках збірки «Різдво через Збруч». Христос ся рождає! Славімо Його!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.