Крас Василь «Руїна»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
«Руїна» розповідає про події 1658 року. Громадянська війна в Україні, початок Руїни. Головні герої роману, побратими українець Максим Перепечай та поляк Янек Сулковський, проходять нелегкий, сповнений пригод шлях, який приводить одного до Блискучої Порти, а згодом — і до чорноморських піратів, а другого у стан болгарських гайдуків, перш, ніж вони знову зустрінуться у горах Старої Планини. Запорожець Тарас Завірюха зі побратимами-козаками очолює курінь особистої охорони гетьмана Івана Виговського. Їм протистоять агенти Таємного приказу і зрадники-лиходії, які допомагають Пушкарю і намагаються зірвати домовленості між Гетьманатом і Річчю Посполитою.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.