Фокин Витольд «Руслан і Людмила»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Переказ В. Фокіна поеми "Руслан і Людмила", на мою думку, визначна подія у культурному житті країни. Скажу більше, - це літературний подвиг, бо е кожен поет насмілиться перекладати Пушкіна, ще менше таких, що могли б досягти такого результату. Автор наглядно доводить, що українська мова нічим не поступається російській і в той же час переважає останню своєю язичниською магією, дивовижною музичністю та чарівністю. Інколи складалося враження, що первісно славетна поема була написана саме українською мовою, а згодом геніальний Пушкін виклав її російською. Українська версія "Руслана і Людмили" - це гімн нашій мові, культурі та історії. Плекаю надію, що читачі в Україні і за її межами скажуть автору: "Велике спасибі!". Юрій Рибчинський, український поет і драматург, народний артист України.

Вік: 16+

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.