Іваничук Роман «Шрами на скалі Том 11»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Роман Іваничук (1929—2016) — відомий український письменник, лауреат багатьох літературних премій, серед яких Національна премія України ім. Т. Шевченка. У його творчому доробку близько двадцяти історичних романів, якими письменник заповнює білі плями в нашій історії. Він не обмежується лише зображенням тих чи інших подій минулого, а накреслює багато проблем, які хвилюють наших сучасників. Роман «Шрами на скалі», що увійшов до 11-го тому повного зібрання творів Р. Іваничука, побачив світ у 1986 році. У ньому вперше з’явився один із мандруючих сюжетів письменника — про співця Митусу і князя Данила Галицького. В образі Йосипа Шпитка відтворено багато характерних рис одного з молодомузівців — Йосипа Шпатька. Роман Іваничук на той час не вважав можливим називати його справжнє прізвище, тому створив збірний образ письменника, який постійно полемізував з Великим Каменярем — Іваном Франком.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.