Вольвач Павло «Сни неофіта»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис

Яким було життя у 90-і роки в Україні для поета-початківця та журналіста, коли в панорамі життя лише почали проступати до того невідомі та незвичні елементи, а чернетки для сучасності вже починали створюватися?

Але поетом-початківцем та журналістом Микола Холодний стане трохи пізніше. Перед цим йому доведеться вивчити кримінальний світ, побути зразковим пролетарем та перебиратися випадковими заробітками. Потім тільки буде Київ, поезія та уявний смак визнання.

У книзі «Сни Неофіта» читач побачить Запоріжжя, яке раніше не з'являлося на літературних картах — самостійне, по-своєму горде, радянське місто. У ньому живуть такі ж пролетарі, журналісти, злодії, поети з літературної студії, які як і він мріють про Київ, як про обіцянку кращого життя.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.