Егиазарян Борис «Сорок джерел»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис
«Сорок джерел» — книжка видатного українського художника вірменського походження Бориса Єґіазаряна. Після закінчення Київської національної академії образо­творчого мистецтва і архітектури Борис Єґіазарян поїхав до Вірменії, після Карабаського конфлікту змушений був пильнувати кордони країни. Після фронту повернувся до художньої майстерні, але творити вже не міг. Між художником і творчістю постала величезна прірва. Та ось він поринає в спогади та вертається в дитинство. Дорослий чоловік, а водночас малий хлопчина разом переживають щастя і драму цього дивовижного часу. Саме завдяки цим світлим спогадам Борис Єґіазарян знову повертається до життя та творчості. Так народилися і ці оповідання.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.