Мастерова Валентина «Суча дочка»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
• Лауреатка премії імені Василя Стуса; • В кращих традиціях драматичних романів Люко Дашвар; • Твір номінувався на Шевченківську премію; • Перевидання у новій обкладинці. Дві дівчини. Дві долі. Люба, яка народила позашлюбну дитину — і кинула напризволяще. Олена — та, хто прихистила немовлятко та назвала його своїм, заради чужого сина пожертвувавши добрим ім’ям і жіночим щастям… Попереду в неї — осуд односельців, життя матері-одиначки та роки самотності. Чи подарує їй доля бодай крихту щастя та зустріч із тим, єдиним? Пронизлива драматична історія, яка бентежить і змушує замислитися над цінностями, що непідвладні часу… Про автора: Валентина Мастєрова — відома українському читачу не лише як талановита журналістка й громадська діячка, але і як визнана майстриня художнього слова. Перемога в міжнародному літературному конкурсі «Гранослов» і в започаткованому публіцистом-емігрантом єпископом Євгеном Бачинським українському — «У свічаді слова», звання лауреата премії імені Василя Стуса та премії Національної спілки письменників «Благовіст», а ще — любов тисяч і тисяч читачів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.