Винокуров Олександр «Сучі діти»

Комплектація книг Авиаз 1 робочий день!

Опис
«Сучі діти»... Кого так сердито обізвав автор? Оскаженілих собак, які повністю паралізували життя Києва, вийшовши з-під контролю людей, масово заражаючи їх сказом і творячи інші біди? Чи людей, які ще вчора щиро любили самих відданих із-поміж тварин «друзів наших менших», а сьогодні змушені вести з ними справжню війну, проявляючи жорстокість і забувши про милосердя? Звичайно, автор вигадав ситуацію, але як близька вона до правди, особливо в психологічних портретах дійових осіб, правдивих деталях, замальовках життя Києва на самому початку нового століття! Тоді ще ми не знали, що до нас прийде справжня війна з її вже не вигаданою «гібридною» жорстокістю... Сьогодні трилер (так визначили жанр цього твору самі читачі) «Сучі діти» читається з особливою цікавістю, ще виразніше відчуваєш щиру, без ілюзій любов автора і до людей, і до тварин, тривогу за наше майбутнє...
Що ще купити
Жива і скошена тече в мені трава

Кичинский Анатолий

Жива і скошена тече в мені ...
210 грн.
Купити
Калиновий герб

Калинец Игорь

Калиновий герб
220 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.