Довженко Марина «Таємнича Україна. Загадки,міфи та легенди»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис
У легендах наші предки намагалися відтворити те, що відбувалося навколо них, зберігаючи таким чином історичну пам'ять і передаючи її нащадкам. Пропонована книга є зібранням легенд і переказів, пов'язаних зі знаковими для української історії місцями та людьми. З її сторінок читач зануриться в середньовічне минуле Львова, дізнається про таємничі скарби замків і фортець давньої України, помандрує печерними містами Криму, довідається багато цікавого про відомих українських воїнів, правителів і святих, відчує дух часу славетної козацької доби, розкриє чимало невідомого про давні слов'янські вірування тощо. Це видання — не підручник з історії і не наукове дослідження, хоча авторка і спиралася на праці фахових істориків, археологів, фольклористів, лінгвістів та інших дослідників. Це спроба поглянути на українську історію та культуру через призму легенд і переказів, спростувати стереопити щодо суперечливих подій і явищ нашої минувшини, розкрити таємниці, пов'язані з визначними особистостями нашого краю. Сподіваємося, ця книга зацікавить читача і спонукатиме його самостійно шукати істину. І хтозна, можливо, почерпнуті з неї відомості підштовхнуть допитливих українців до нових несподіваних відкриттів.
Що ще купити
Дерев’яні церковно-оборонні комплекси та дзвіниці Чернігівщини XVII–XVIIІ cт.

Бондар Александр

Дерев’яні ...
91 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.