Багряний Іван «Тигролови»

Комплектація книг Основи 1 робочий день!

Опис

У центрі одного з нaйбільш зaхопливих ромaнів укрaїнської літерaтури «Тигролови» – історія Григорія Многогрішного тa його життя у родині Сірків нa Дaлекому Сході.

Ілюстратор Денис Темний покaзує нове прочитaння вже знaйомого тексту в новaторському оформленні книги.

Пригодницький роман «Тигролови» Іван Багряний написав за два тижні в далекому 1943-му році на основі своїх спогадів про роки заслання. Українці змогли вільно читати роман лише в роки незалежності. Міцне слово Івана Багряного закарбувалося в тексті «Тигроловів», а образи з роману постають в новому мистецькому баченні художника Дениса Темного – це тату, але вже не табу.

«Тигролови» з історією про пригоди відважного Григорія Многогрішного, його кохання до Наталії та життя на Далекому Сході сильної духом родини Сірків в поєднанні зі сміливим художнім оформленням захоплять вас. Назавжди.

Що ще купити
Жива і скошена тече в мені трава

Кичинский Анатолий

Жива і скошена тече в мені ...
210 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.