Меньшов Олександр «Третя терція»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
УНР, літо 1929 року. Випускника юридичного факультету Івана Кичинського, який щойно прийшов на службу в поліцію, першого ж дня відряджають до Хортиці — допомагати старому слідчому Віктору Ястржембському розслідувати смерть американського інженера Білла Пауелла, який брав участь у будівництві Дніпровської електростанції. Начебто нічого кримінального, але чому так багато нестиковок? Хай за яку ниточку потягни, клубок загадок не розмотується, а тільки більше заплутується. Іван у юнацькому запалі сміливо виходить на двобій з таємничим злочинцем, навіть не підозрюючи, в які шпигунські тенета його затягне нібито банальний нещасний випадок Роман увійшов до короткого списку літературного конкурсу «КМ-Букс».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.